Begär offert

Massagolv

Ledande tillverkare av massagolv

Vi är ledande tillverkare och installatörer av slitstarka massagolv för industri och alla branscher som ställer stora krav på deras golv.

I över 40 år har vi samlat på oss den kunskap som är nödvändig för att erbjuda kvalitativa golv med rätt behov för er verksamhet, vi hjälper ert företag hela vägen från analys av till installation. Vi sätter alltid kundens bästa i fokus.

Till skillnad från annan golvteknologi, så använder vi oss av en speciellt framtagen kemisk och teknisk design. Denna gör att vårt fogfria golv håller sig kompakt och bevarar styrkan i flera årtionden.

Vi erbjuder massagolv i flertalet varianter, alla i bästa möjliga kvalitet och några gemensamma egenskaper:

  • De har bra halkskydd, är resistenta mot kemikalier, UV-strålning och vatten.
  • De är foglösa, hygieniska, dammfria och lätta att städa.
  • Du får full teknisk support tack vare våra duktiga installatörer.

 

När du behöver ett prisvärt golv för krävande verksamhet

Massagolv i akryl är mycket prisvärda tack vare den långa hållbarheten. Golven kan upptäckas i fabriker, verkstäder och även köpcenter och många andra miljöer. Vinsten med massagolv är stora med tanke på de dyra produktionsstopp och reparationer man undviker med starkt och tåligt golv. Golven kan kombineras med stort urval av färg, form och struktur, användningsområdena är närmast oändliga. Våra golv är så tåliga att de passar i alla miljöer där krav på hållbarhet eller hygien har hög prioritering.

Ledande inom massagolv

Vi har etablerat oss som en ledande aktör när det kommer till tåliga och estetiskt tilltalande massagolv. Vår kundlista innefattar stora multinationella företag såväl som mindre verksamheter. Vi gör alltid vårt bästa för att ta fram rätt golvlösning till våra kunder, oavsett om det är en stor eller liten kund.

Vi lägger fogfria massagolv som står emot slitage från maskiner, kemikalier och andra stora påfrestningar golvet kan utsättas för. Golvet behåller sin utseendemässiga glans även efter återkommande nötande, vilket bevarar lokalens inbjudande känsla.

Över 40 års erfarenhet till er tjänst

Vi vet skillnaden på behovet mellan stora tunga industrier och mindre verksamheter. Många av kraven är samma, men vid olika lokaler innebär också olika utmaningar. Vi har bemästrat dessa nyanser och kan tillsammans med dig göra en genomarbetad analys för att ta fram rätt strategi för din verksamhet.

Här är några av de fördelar du kan ta del av när du väljer att anlita oss att lägga massagolv:

  • Hög kompressiv styrka – suverän hållbarhet och renlighet.
  • Lätt och snabbt att lägga – din verksamhet behöver inte göra några långa uppehåll när vi lägger golv.
  • Våra golv behöver minimala säkerhetsföreskrifter och kan specialanpassas till varje enskilt område.
  • Det tål kemikalier, stötar och eld på ett suveränt sätt.
  • De har inga ”kalla fogar” och löper därför minimal risk att delamineras, det vill säga att golvet lossnar från underlaget.
  • Håller länge. Våra massagolv tappar inte i kvalitet även om de är intensivt använda.

Kan läggas på olika ytor

Ett massagolv kan läggas på flera olika ytor så som trä, betong, keramik, asfalt och metall. Beroende på användningsområdet kan tjockleken variera, det vanligaste är dock mellan 4 och 12 millimeter.

Arbetet utförs alltid av våra kunniga och erfarna golvläggare, från första momentet till det sista där vi applicerar själva golvmassan.

När massagolvet väl är lagt så har det ingen miljöpåverkan och håller väldigt länge. När massagolv rivs ut kan det användas som fyllnadsmaterial eller massa inom industrin.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt golv för din verksamhet!