Begär offert

Lagar epoxigolv

Vi lagar gammalt epoxigolv

Vi hjälper dig att lägga ett hållbart golv av akryl i stället. Oavsett behov så kan vi skräddarsy den perfekta golvlösningen. Vi har över 40 års erfarenhet av att lägga slitstarka golv som kommer tjäna er verksamhet i flera år. Vi ställer de relevanta frågorna och tar reda på vad som behövs. Efter en noggrann analys tar vi fram den golvlösning som passar just er verksamhet bäst. Vi siktar på att alltid hitta en långsiktig och ekonomiskt fördelaktig lösning.

Höga krav på kvalitet och hållbarhet

Förutom kvalitet och hållbarhet behöver ett bra industrigolv även vara enkelt att underhålla och rengöra. En annan viktig del är att golvet ska ge ett allmänt gott intryck för en trivsam arbetsmiljö. Det är vanligt att företagare valt att tidigare installera epoxigolv, vi rekommenderar dock vårt extremt tåliga akrylgolv, dessa lever upp till alla de krav som ställs för krävande miljöer.

Det blir allt vanligare att företag väljer den säkra vägen och går över till akrylgolv, eftersom fördelarna är så många och golven går att anpassa efter syfte och behov.

Vinnare i marknadsandelar

Epoxigolv har en del gemensamt med akrylgolv, båda golvtyper är populära varianter för krävande miljöer. Akrylgolvet är den modernare varianten som vinner marknadsdelar i hela Europa. Denna baseras på akrylplast och kvartssand, härdat för att skapa fogfritt golv som varken torkar ut eller spricker. Det är därför som det passar alldeles utmärkt i lokaler där slitaget är hårt, publika arenor och tuffa industrimiljöer. Epoxigolv och akrylgolv är båda väldigt flexibla och lätta att arbeta med.

Akrylgolv är även ett smart alternativ till mindre lokaler eller om man ska laga ett golv, eftersom det härdar snabbt. Golvet går att lägga i låga temperaturer och ansluta på väggen, därför är akrylgolv populära alternativ till bland annat storkök och tvätterier.

Speciellt framtagen golvdesign

Till skillnad från annan golvteknik, så använder vi oss av en speciellt framtagen kemisk och teknisk design. Denna gör att vårt akrylgolv håller sig kompakt och bevarar hållbarheten i flera årtionden.

Några av de stora fördelarna med akrylgolv:

  • Det härdar snabbt. Det är färdigt att använda redan ett par timmar efter applicering, något som gör det perfekt om man kort byggtid till förfogande. Du kommer inte att behöva bromsa verksamheten en längre tid. Denna form av golv härdar även snabbt vid låga temperaturer.
  • Ytan är tålig och repas inte i första taget.
  • Golven kan läggas släta eller med struktur för att motverka halkincidenter.
  • Det kan läggas utomhus, även vid minusgrader.

Professionella golvinstallatörer

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt golv för din verksamhet, eller om du är i behov av att laga ett gammalt och slitet epoxigolv. Vi har mycket lång erfarenhet och stor kunskap när det kommer till golvtillverkning och golvläggning. Som ledande varumärke i Europa kan ni räkna med vår hjälp, vi har ett stort nätverk av golventreprenörer i hela Sverige och kan erbjuda professionell teknisk support.