Kontakt: +46 (0)10 150 19 00

Mall 2 + 1

Beskrivning


​​​​​​​Acrylicon Dekor är ett golvsystem med graderad kvartssand som har en helt unik livslängd och rengörbarhet. Acrylicons produkter har en tryckhållfasthet som är den högsta på marknaden och tål mycket belastning. Golvet kan levereras med halkskydd i önskad gradering och mättnad till kundens specifikationer. Acrylicon Dekor System är fogfria - socklar och lister har en homogen övergång till golvet, tack vare golvets unika kemiska bindning. Härdningstiden är dessutom mindre än två timmar, vilket innebär minimal stopptid för din verksamhet. De kemikalier som används är miljövänliga och giftfria. Acrylicon Dekor System kan levereras med antibakteriellt skydd.

​​​​​​​​​​​​​​Acrylicon Dekor är ett golvsystem med graderad kvartssand som har en helt unik livslängd och rengörbarhet. Acrylicons produkter har en tryckhållfasthet som är den högsta på marknaden och tål mycket belastning. Golvet kan levereras med halkskydd i önskad gradering och mättnad till kundens specifikationer. Acrylicon Dekor System är fogfria - socklar och lister har en homogen övergång till golvet, tack vare golvets unika kemiska bindning. Härdningstiden är dessutom mindre än två timmar, vilket innebär minimal stopptid för din verksamhet. De kemikalier som används är miljövänliga och giftfria. Acrylicon Dekor System kan levereras med antibakteriellt skydd.

Användningsområden


​​​​​​​Dekor System är designad för livsmedelsindustri, våta områden, industriella miljöer samt områden där hygien är en prioritet och höga användning / myndighetskrav måste uppfyllas. Vi rekommenderar Dekor System för alla typer av livsmedelstillverkning (fiskförädling, bryggerier, bagerier, etc), dagligvaruhandel, mekanisk industri (fordonsindustri, verkstad, etc) samt inom kemi- och läkemedelsindustri.